Home  
 
Gevelreiniging met hoogdrukGevelreiniging straalwerkUitvoegen oude voegenInvoegenImpregnerenRestauratie van gevelsTerras en opritreinigingDakpannen reinigingKnipvoegenKelderafdichtingcontact
 

Knipvoegen

Ons Voegwerk omvat het voegen van nieuw metselwerk, het uithakken van bestaand voegwerk en het opnieuw voegen in geval van renovatie.

Vaartjes Gevelonderhoud is o.a. gespecialiseerd in knipvoegen. Wij hebben alle deskundigheid in huis om de meest uiteenlopende voegen te kunnen maken.

Voegwerk is in het kort "het beschermen van het metselwerk". Restauratie en renovatie van voegwerk is een vak apart.
Uiterlijk en duurzaamheid van een gebouw worden hierdoor verbeterd. Een grote variŽteit aan structuren en kleuren staan ter beschikking om ieder door u gewenst (gevel)beeld te creŽren. In slechte staat verkerend voegwerk kan veel gevelproblemen veroorzaken, zoals vochtdoorslag, mos -en algengroei en vorstschade.

Met het herstellen van uw voegwerk kunnen wij u veel zorgen uit handen nemen. Ook is dit onderhoud if renovatiewerk goed voor de meerwaarde van uw pand, dat door vernieuwing van het voegwerk ontstaat.


Hiernaast ziet u de gevel zonder knip voeg.

Hiernaast ziet u de gevel met knipvoeg. Het is wel nog niet veel wat ik u kan laten zien, wij zijn nog met de webside bezig.